Clor Tablete 200 – 5kg - Clor lent tablete piscină

Substanța biocida solida in forma de pastile cu greutate de 200g utilizata pentru dezinfecția apei din piscina. Produsul conţine 90% clor activ(Symclosene). Clor Tablete 200 sunt pastile organice de clor, ce se dizolvă încet, în 7 zile, fără reziduuri şi fără a influenţa valoarea pH-ului si sunt folosite la tratarea si dezinfecția apei de piscina.

PLĂTEȘTE
ÎN RATE PRIN

EuPlătesc.ro

EuPlătesc Bănci

180,00 lei (TVA inclus)

Sageata
Sageata
Categorie:

Vezi Clor Tablete 200 și în alte cantități:

Descriere

Substanța biocidă solidă în formă de pastile cu greutate de 200g, utilizată pentru dezinfecția apei din piscină. Produsul conţine 90% clor activ (Symclosene). Clor Tablete 200 sunt pastile organice de clor, care se dizolvă încet, în 7 zile, fără reziduuri şi fără a influenţa valoarea pH-ului, fiind folosite la tratarea și dezinfecția apei de piscină.

Clor Tablete 200 sunt rezistente la descompunerea rapidă cauzată de căldura artificială sau de radiaţiile solare.

Clor Tablete 200 sunt stabilizate, astfel încât nu va mai fi nevoie de un stabilizator al clorului.

Citiți cu atenție instrucțiunile înainte de utilizare!

Utilizare:

pH-ul apei trebuie reglat înainte de fiecare utilizare intre valorile 7.0-7.4. La umplerea bazinului, se adaugă 1 pastila la fiecare 20 metri cubi de apă. La funcţionarea curentă este suficientă adăugarea într-un bazin de înot închis, la fiecare 7 zile, a 1 pastile la fiecare 40 metri cubi de apă, iar pentru piscinele neacoperite se va dubla cantitatea.

Clor Tablete 200 nu se aruncă în bazinul piscinei, deoarece, din cauza concentraţiei de clor eliberate, se poate decolora podeaua bazinului.

Durata de timp necesara pentru efectul biocid este 5 minute. Accesul oamenilor sau a animalelor in zona se poate face imediat fara restricție. Eliminarea in siguranța a produsului si a ambalajului se face prin firme specializate. Ambalajul este de unica folosinta. Se păstrează in ambalajul original închis, ferit de zinghet si căldura excesivă.

Produsul se adresează categoriilor de utilizatori: profesional, populație.

 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Clor Tablete 200 – 50kg”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *