-18%

Oxigen Activ 12% 25L - Oxigen activ 12% piscină

Oxigen activ concentrație 12% pentru limpezirea apei din piscină.

PLĂTEȘTE
ÎN RATE PRIN

EuPlătesc.ro

EuPlătesc Bănci

239,00 lei (TVA inclus)

Sageata
Sageata

Vezi Oxigen Activ 12% și în alte cantități:

Descriere

Destinat inclusiv consumatorilor privați (legea 49/2018).

Oxigen activ concentrație 12% pentru limpezirea apei din piscină. Oxidează compușii organici, compatibil cu toate tratamentele folosite pentru tratarea apei din piscină, nu modifică valoarea de pH a apei, nu lasă reziduuri chimice în apă, nu miroase.

Tratarea apei potabile și a apei reziduale. Produs pe bază de oxigen activ lichid (peroxid de hidrogen stabilizat) este folosit la oxidarea  apei din piscine, acționând în același timp ca produs de limpezire a apei. Adăugarea acestui produs va limpezi rapid apa, dar va neutraliza și clorul liber din piscină, motiv pentru care va fi necesară o nouă clorinare şoc. Poate fi administrat manual sau cu ajutorul unei pompe de dozare automate. Compatibil cu toate tipurile de filtre.

Utilizare:

Controlați nivelul pH-ului (trebuie să fie între 7,0 şi 7,2). Folosiți pH- Minus pentru a micşora nivelul pH-ului, sau pH-Plus pentru a creşte nivelul pH-ului. Controlați, de asemenea, TAC (alcalinitatea) şi reglați între 80 şi 120 mg/l, dacă este necesar.

Dozaj: 1,5 – 2 litri de produs pentru 10 m³ de apă/săptămână direct în piscină.

Aceste doze sunt orientative. Cantitățile de soluție necesară pentru obținerea unor rezultate optime pot varia în funcție de: apa folosita in alimentarea piscinei, numărul de persoane care intra in piscina, condițiile meteo, etc.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Oxigen Activ 12% 10L”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *