pH Minus Granulat 1,5kg - Reducător granulat de pH piscină

pH minus Granulat este un acid solid utilizat pentru scăderea valorii pH-ului. Valoarea pH-ului a apei din piscină trebuie să se încadreze între 7,0-7,2. Dacă valoarea pH-ului este mai mare de 7,6, pot apărea iritaţii ale pielii şi mucoasei, înroşiri ale ochilor cu mâncărimi, precum şi tulburări ale apei din piscină. În plus, reduce foarte mult capacitatea de dezinfectare a preparatelor din clor.

PLĂTEȘTE
ÎN RATE PRIN

EuPlătesc.ro

EuPlătesc Bănci

31,00 lei (TVA inclus)

Sageata
Sageata

Vezi pH Minus Granulat și în alte cantități:

Descriere

pH minus Granulat este un acid solid utilizat pentru scăderea valorii pH-ului.

Valoarea pH-ului a apei din piscină trebuie să se încadreze între 7,0-7,2. Dacă valoarea pH-ului este mai mare de 7,6, pot apărea iritaţii ale pielii şi mucoasei, înroşiri ale ochilor cu mâncărimi, precum şi tulburări ale apei din piscină. În plus, reduce foarte mult capacitatea de dezinfectare a preparatelor din clor.

pH minus Granulat nu conţine chloride sau substanţe poluante şi este uşor de utilizat.

Utilizare:

Este suficientă dizolvarea a circa 1,5 kg pH minus Granulat (= 20 cf. rezervor de măsură) în 8 – 10 litri de apă pentru 100 m³ de apă în piscină, pentru a reduce valoarea pH-ului cu 0,2.

pH minus Granulat se păstrează în ambalajul original închis, ferit de îngheț și căldură excesivă. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Accesul persoanelor în zonă se poate face imediat fără restricție. Eliminarea în siguranță a produsului și a ambalajului se face prin firme specializate. Ambalajul este de unică folosință.

Produsul se adresează categoriilor de utilizatori: profesionali și populație!

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „pH Minus Granulat 25kg”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *