white whape
sageata

Informatii

pH minus Lichid 14,9% -pentru persoane fizice

PH minus Lichid 14,9% pentru reglarea (scaderea) pH-ului din bazinele de  inot. Nu contine acid clorhidric, deci nu se formeaza cloruri ce ar putea duce la aparitia coroziunilor. Datorita acestei caractristici exceptionale ph minus lichid 14.5% poate fi utilizat fara probleme direct din ambalajul in care a fost livrat, prin pompe de dozare, mai laes daca este disponibila o instalatie de masurare si tehnica de control.

PLĂTEȘTE
ÎN RATE PRIN

EuPlătesc.ro

EuPlătesc Bănci

Comandă soluții pentru piscină de minim 150 RON în perioada 14 iulie - 15 august și ai șansa să câștigi un voucher CADOU de 1500 RON, 1000 RON sau 700 RON.

În stoc

Cantitate

139,40 lei (TVA inclus)

Cantitate

Sageata
Sageata
Iconita

Retur gratuit în 15 zile

Iconita

Asistență telefonică gratuită

Iconita

Peste 1500 RON transport gratuit în limita max. 30 kg

Descriere

PH minus Lichid 14,9% pentru reglarea (scaderea) pH-ului din bazinele de  inot. Nu contine acid clorhidric, deci nu se formeaza cloruri ce ar putea duce la aparitia coroziunilor. Datorita acestei caractristici exceptionale ph minus lichid 14.5% poate fi utilizat fara probleme direct din ambalajul in care a fost livrat, prin pompe de dozare, mai laes daca este disponibila o instalatie de masurare si tehnica de control.

UTILIZARE:  este suficienta o catitate de aproximativ 1.6 ltr – ph minus lichid 14.5% pentru 100 mc de apa in piscina, pentru a reduce valoarea ph-ului cu 0.2. PH minus lichid 14.5 % se pastreaza in amabalajul original inchis, ferit de inghet si caldura excesiva. A nu se lasa la  indemana copiilor. Accesul persoanelor in zona se poate face imediat fara restrictie. Eliminarea in siguranta a  produsului si a ambalajului se face prin firme specializate. Ambalajul este de unica folosinta.

 

 

 

Fraze de pericol:

 • H314 Provoacă arsuri grave ale pielii şi lezarea ochilor.
 •  H290 Poate fi coroziv pentru metale.

 Fraze de prevenire:

 • P273 A se evita dispersarea în mediu.
 • P280 Purtaţi mănuşi de protecţie/îmbrăcăminte de protecţie/protecţie pentru ochi/protecţie pentru faţă.
 Fraze de intervenție:
 • P303+P361+P353 ÎN CAZ DE CONTACT CU PIELEA (sau părul): Scoateţi imediat toată îmbrăcămintea contaminată. Clătiţi pielea cu apă/faceţi dus
 • P305+P351+P338 ÎN CAZ DE CONTACT CU OCHII: Spălaţi încet cu apă timp de câteva minute. Dacă e posibil, se îndepărtează eventualele lentile de contact existente. Spălaţi mai departe.
 • GHS05 Efect coroziv

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Informații suplimentare

Coroziv
 1. Fraze de pericol:

  H290 Poate fi coroziv pentru metale

  H314 Provoacă arsuri grave ale pielii şi lezarea ochilor

 2. Fraze de risc:

  R35 Provoacă arsuri grave

 3. Fraze de securitate:

  S2 A nu se lăsa la îndemâna copiilor

  S26 La contactul cu ochii, se spală imediat cu multă apă și se consultă medicul

  S30 A nu se turna niciodată apă peste produs

  S45 În caz de accident sau dacă vă simțiți rău, a se consulta imediat medicul. (dacă este posibil, i se arăta eticheta)

 4. Măsuri de prim - ajutor
  • Indicaţii generale: Se vor îndepărta obiectele vestimentare contaminate de produs. În caz de leşin, pacientul trebuie ţinut şi transportat în poziţie laterală cât mai stabilă.
  • După inhalare: Transport în aer liber. Repaus şi consultaţi un medic.
  • După contact cu pielea: Spălaţi imediat cu apă şi săpun şi clătiţi bine. Dacă iritaţia persistă, consultaţi medicul.
  • După contact cu ochii: Spălaţi ochii cu multă apă, ţinând pleoapele deschise.
  • După ingerare: Clătiţi gura şi beţi apă multă. Consultaţi imediat medicul.
  • Instrucţiuni pentru medic: Tratament local al simptomelor de iritaţie. Nu induceţi voma. Pericol de distrugere a stomacului. În caz de iritare a căilor respiratorii, se vor inspira 5 doze de aerosoli cu Dexametazonă la fiecare 10 minute, până ce durerile încetează. Dacă totuşi se ia în calcul un edem pulmonar, vor exista simptome latente timp de două zile. Repaus la pat. Profilaxia infecţiei. La nevoie, oxigen.
  • Pot apărea următoarele simptome: Arsuri şi dureri ale ochilor, mucoasei nazale şi faringelor, precum şi ale ochilor. Pot apărea băşici. Tuse, sufocaţie, pericol de asfixiere. Pericol de formare a unui edem pulmonar (chiar cu întârziere de câteva zile).

A se consulta instrucţiunile speciale/fişa tehnică de securitate

Recenzii

white shape
Iconita email

Pentru oferte speciale introduceți adresa de email

x


  Inscriere Newsletter

  Vino în comunitatea noastră!

  Înscrie-te la newsletter și te bucuri de 5% reducere la prima comandă!

  În plus, ai acces la informații de specialitate, oferte exclusive și multe altele.